Betingelser og vilkår

Treder i kraft: Mai 01 2015

Avtale

Disse betingelsene og vilkårene er en avtale mellom MSP EMEA ApS, reg. no. 36548061, MovieStarPlanet Grupper av Spill («MovieStarPlanet» og alle brukere av MovieStarPlanet sine produkter. MovieStarPlanet inkluderer MovieStarPlanet, BooniePlanet, RoboBlastPlanet og alle følgende spill publisert eller utviklet av MovieStarPlanet på alle plattformer. Ved å akseptere disse betingelsene og vilkårene samtykker brukeren også å følge alle reglene på MovieStarPlanet, BooniePlanet og RoboBlastPlanet sine nettsider, som fremfor alt betyr at man skal være snill og respektfull til andre brukere.

MovieStarPlanet reserverer seg retten til å modifisere disse betingelsene og vilkårene ved ethvert gitt tidspunkt.Brukere vil få beskjed en uke innen om det er noen endringer via en beskjed postet på MovieStarPlanets nettside. Om individer fortsetter å bruke MovieStarPlanets nettsider eller plattformer etter den effektive datoen av modifiserte betingelser og vilkår vil denne bruken konstituere et samtykke til slike modifiseringer.

Med å akseptere disse vilkår og betingelser, bekrefter Brukeren at adgang til MovieStarPlanet spill og websider utgjør en omgående leveranse. Dermed er angreretten tapt når man entrer i MovieStarPlanet spill.

Foreldredeltagelse på MovieStarPlanet

MovieStarPlanet tilbyr websider og apper for barn hovedsakelig mellom 8 og 15 år. Som en del av våres sikkerhetspolicy tillater ikke MovieStarPlanet bruk av siden av voksne (de over 18 år). Voksne som ikke følger følgende kriterium er ikke ønsket å delta på MovieStarPlanet. En voksen får tillatelse til å bli med og interagere på siden under følgende omstendigheter:

 • En voksen/foresatt som overvåker eller hjelper med å navigere deres barns bruk på siden.
 • Lovmessig etterforskning, journalister, NGO's eller andre profesjoner som ønsker tilgang til siden for utdanning, lovforfølgelse og forsknings grunner. Godkjent tilgang (inkluderende dato og til for deltagelse) er krevd fra Head of Safety ved å maile safety@moviestarplanet.com

MovieStarPlanet reserverer seg retten til å blokkere enhver voksen fra siden som ikke følger kriteriene ovenfor, da det vil utgjøre brudd på disse vilkår og betingelser. Refundering vil kun garanteres hvor en Bruker ikke har krenket vilkårene og betingelsene i følge til enhver tid.

Rettigheter til MovieStarPlanet's materiale

MovieStarPlanet spill, websider etc. er eid av MovieStarPlanet. MovieStarPlanets nettsider er kun for individuell, ikke-overførbar, underholdningsmessig bruk. Om man samtykker i vår sides betingelser og vilkår gir vi Brukere en personlig, ikke-eksklusiv, ikke-overføbar rettighet og lisens. Dette gjør det mulig for Brukeren å gå inn og spille på MovieStarPlanet spill.

Alle rettigheter og innhold på MovieStarPlanet nettsider er reservert og eid av MovieStarPlanet. Individer er ikke tillatt å bruke noe av MovieStarPlanets materiale, slik som movie stars, movie star klær og gjenstander, logoer, ikoner, bakgrunn og bakgrunnsmusikk etc. for kommersiell bruk utenfor MovieStarPlanet nettsider. Dette betyr at brukere ikke må kopiere, distribuere, selge, publisere eller på annen måte resirkulere MovieStarPlanets materiale til en tredjepart uten skriftlig godkjennelse fra MovieStarPlanet. Individer må ikke endre, tilbakestille eller erstatte materiale funnet på nettsiden, enten i sin helhet eller deler av den. 

Brudd - eller forsøk til brudd - vil utgjøre brudd på vilkårene og betingelsene og MovieStarPlanet reserverer seg rettigheten til å blokkere Brukere vid slike brudd og søke erstatning.

Brukergenerete filmer og andre materialer

Ved å godta betingelsene og vilkårene på nettsiden gir brukerne MovieStarPlanet rettigheter uten kompensasjon til å publisere Bruker-genererte filmer og materiale for en ubegrenset tidsperiode gjennom verdenen på internett, TV eller andre medium, valgt av MovieStarPlanet. Brukere gir dog MovieStarPlanet rettigheten til å bruke, kopiere, presentere, reprodusere, fremvise, redigere, integrere, skape avledende verk fra lisens så vel som å distribuere filmene og materialet, for både kommersielle og ikke-kommersiell bruk.

Avstenging og kansellering av medlemsskap

MovieStarPlanet har retten til å suspendere eller kansellere Brukermedlemsskaper og lukke bruker kontoer om der er brudd på denne avtalen eller reglene på MovieStarPlanets nettsider som finnes under, eller om en konto ikke har blitt benyttet på fire måneder.

Regler for MovieStarPlanet:

 1. Ikke del ditt passord eller spør andre brukere etter deres passord. MovieStarPlanet spør aldri brukere etter deres passord og brukere bør aldri skrive deres passord i forum, enten i spillet eller utenfor nettsiden.
 2. Ikke gi brukere detaljer eller lov gratis VIP medlemskap eller StarCoins. Ingen kan gi deg gratis VIP medlemskap eller StarCoins.
 3. Ikke avslør personlig informasjon (slik som virkelig navn, email, telefon nummer, alder, adresse, navn på din skole, eller navn på Facebook, Skype, MSN erc.) i chatterom, forumer, nyhetsstrømmer, bilder eller i andre sosiale nettverk funksjoner. Men, MovieStarPlanet kan legge til funksjoner i spillet der din deltagelse krever at du gir en viss informasjon, på frivillig basis, til eksempel å velge min skole. Du kan når som helst ta bort denne informasjonen.
 4. Ikke skriv ting som er seksuelt oppfordrende eller rasistisk.
 5. Ikke velg et brukernavn som referer til kjønnsproblemer eller seksualitet, og ikke bruk ditt virkelige navn som brukernavn.
 6. Ikke mobb eller plag andre brukere eller mase på de for gjenstander. Tilby ikke andre Brukere gjenstander eller gaver i utbytte mot noe annet.
 7. Ikke bruk ufint språk. Upassende oppførsel er ikke tillatt.
 8. Ikke lat som om du er en ansatt/moderator på MSP. En virkelig moderator kan bli identifisert med et moderatorskilt, som vil være fremvist hele tiden.
 9. Ikke bryt eller forsøk å bryte noen copyrightlover.
 10. Ikke send kjedebrev. Ikke kopier/lim inn kjedebrev.
 11. Ikke prat om hvordan man kan jukse og ikke bruk juksekoder i spillets progresjon.
 12. Ikke stjel eller lur til deg gjenstander fra andre brukere.
 13. Ikke gjøre reklame eller forsøk gjøre reklame for andre produkter eller tjenester av kommersielt interesse.

Links

 MovieStarPlanets kan sørge for, og Brukere kan inkludere linker til andre nettsider eller kilder i spillets beskjeder. MovieStarPlanet er ikke ansvarlig for sikkerheten på eksterne sider eller ressurser, og påtegner seg ikke ansvarlige for noe innhold, reklame, produkter eller andre materialer på eller tilgjengelig på slike sider eller ressurser. MovieStarPlanet er ikke ansvarlig enten direkte eller indirekte for noen skade eller tap som har skjedd ved eller i kontakt med bruk av, manglende bruk til å bruke eller ha tillitt på noen som privacy policy, innhold, goder eller serviser tilgjengelig på eksterne sider eller ressurser.

Salgsbetingelser

Når Brukere kjøper VIP medlemskap, får de muligheten til å kjøpe spesielle virtuelle VIP klær, gjenstander, animasjoner og lignende i spillene, innenfor den perioden medlemskapet dekker. VIP medlemskap og StarCoins overføres så snart betalingen er gjennomført, og MovieStarPlanet er varslet av vår betalingsleverandør. Alle priser på MovieStarPlanet inkluderer MVA og kan endres uten varsel.

StarCoins eller andre spill valutaer, enten de er kjøpt eller opptjent, kan kun bli benyttet til å kjøpe virtuelle goder på MovieStarPlanet sine nettsider.  

Spille valutaen kan ikke overføres til andre brukere og har ingen pengeverdi. Derfor kan brukere ikke innløse eller få refundering for ubrukte StarCoins eller annen valuta på MovieStarPlanet.

Ved å samtykke på betingelsene og vilkårene godtar Brukere at MovieStarPlanet har rettigheten til å modifisere MovieStarPlanet, BooniePlanet og RoboBlastPlanet sine nettsider og alle aspekter av karakterene, gjenstander, poenger og spillets valuta. MovieStarPlanet gjør endringer på MovieStarPlanets nettsider på en regelmessig basis. Brukere anerkjenner at MovieStarPlanet kan og vil, i diskresjon, modifisere innhold, funksjoner eller tilgjengelighet til ethvert element av MovieStarPlanet sine nettsider eller noen virtuelle goder. Virtuelle goder representerer en begrenset lisensrettighet beskyttet av disse betingelser og vilkår og er ikke innløs bare for noen pengesum eller verdi fra MovieStarPlanet til enhver tid.

Foreta kjøp/kjøp fra MovieStarPlanet

Er brukerne under 18 år eller ikke betaler sine egne regninger må det være tillatelse fra enten forelder, verge eller kortets eier før man gjør et kjøp på MovieStarPlanets nettsider.Men, ved å bruke MovieStarPlanet sine produkter/tjenester garanterer Brukeren uttrykkelig å være (i) et barn med godkjennelse fra en verge til å gå inn på MovieStarPlanet eller (ii) et barn med fullmakt fra hennes/hans forelder. Ved begge tilfeller, så bekrefter Brukeren uttrykkelig til å ha den nødvendige rettslige grunnen for å abonnere på noen av MovieStarPlanet sine leveranser eller bruk av hans/hennes egne penger.

Om et uautorisert kjøp er gjort på MovieStarPlanets Group of Games - uansett betalingsmetode - vil brukeren bli slettet permanent. I tillegg, om en bruker ikke følger Betingelser & Vilkår vil brukeren bli slettet og StarCoins eller andre virtuelle goder tilknyttet profilen vil forsvinne. Vennligst bemerk at dette også er tilfelle om en Bruker sletter sin egen MovieStarPlanet, BooniePlanet eller RoboBlastPlanet konto.

For å beskytte Brukere mot svindel og for å holde høy nivå av sikkerhet ved kjøp på nettet, så kan MovieStarPlanet utføre bekreftelse sjekker. Bekreftelse sjekken kan omfatte informasjonen som ble sendt ved kjøpet, inkludert adressen og betalingsmetoden.

Kredittkort sikkerhet

MovieStarPlanet har en tredjeparts betalingsleverandør, og vi lagrer ingen informasjon om kreditt kort eller bankkonto. All informasjon angående kreditt kort og bankkonto er lagret av betalingsleverandør i et kryptert datasenter med høy sikkerhet. All sensitiv informasjon som lagres av betalingsleverandøren er i samsvar med kravene som stilles av Data Protection Act, og pålegges fullt ut alle internasjonale sikkerhetsstandarder, samt Dansk industri sin sikkerhets standard.

Tilbakebetalinger

Direkte et kjøp er gjort på MovieStarPlanet sine nettsider (inkludert kjøp av VIP-medlemsskap, StarCoins og andre virtuelle goder), mister du rettighetene til tilbakebetaling. Vi kan gjøre diskre` unntak. Dersom du har en uenighet angående en betaling, kan du kontakte support teamet på MovieStarPlanet ved å bruke kontaktinformasjonen som finnes nederst på denne siden.

Policy for gjentagende overtredelse

MovieStarPlanet respekterer den intellektuelle eierrettigheten av andre og forutsetter at Brukere gjør det samme. MovieStarPlanet har tilegnet seg og implantert en policy som respekterer copyrightlov som sørger for sletting av brukere på MovieStarPlanet om de gjentagende overtrer reglene. MovieStarPlanet kan slette tilgang til brukere som gjentatte ganger har postet materiale på MovieStarPlanets nettsider som er eid av andre personer uten å ha hatt nødvendige rettigheter eller tillatelse, og reserverer sig rettigheten til å søke erstatning i den saken.

Annet

Dersom en Bruker gjør en uautorisert betaling på MovieStarPlanet - uansett betalingsmetode - vil kontoen bli slettet permanent. Dette gjelder også dersom en Bruker ikke følger MovieStarPlanets Betingelser og Vilkår, og kontoen vil da bli slettet med følgende tap av spillets valuta og/eller virtuelle goder som profil hadde. Hvis en Bruker sletter hans/hennes MovieStarPlanet konto, så vil Brukeren også miste spillets valuta som har blitt etterlatt på kontoen.

Begrensninger av ansvar

MovieStarPlanet er primært online spill som er tilgjengelige på den basis som det er. MovieStarPlanet gir ingen garantier av noe slag inkludert, men ikke begrenset av, garantier når det gjelder uavbrutt servise eller feilfri bruk av spillet, ikke heller gir MovieStarPlanet Grupper av Spill noen garantier om utfallet av spillet. Subjekt av noen av de aktuelle lovene, så fraskriver denne ansvar for alle skader som har blitt forårsaket av all bruk av MovieStarPlanet, dette inkluderer alle direkte, indirekte, utilsiktet eller påfølgende skader. MovieStarPlanet skal ikke være ansvarlig for å betale ut noen penger. Dette gjelder også om MovieStarPlanet ble varslet før disse skadene skjedde.

MovieStarPlanet bifaller ikke eller er ansvarlig for nøyaktigheten eller påliteligheten til noen av meningene, råd, uttalelse, ikke heller for noen støtende ærekrenkende,  uanstendig eller ulovlig oppslag eller oppførsel, eller oppførsel på noen av MovieStarPlanet sine websider eller andre plattformer. Ikke under noen omstendigheter vil MovieStarPlanet eller noen av deres direktører, ansatte eller agenter være ansvarlig for noen tap eller skader forårsaket av dette.

MovieStarPlanet er ikke ansvarlig for forsinkelser eller svikt til å møte forespørsler eller forpliktelser om forsinkelsen eller den manglende oppfyllelsen er på grunn hendelser som er utom kontroll for MovieStarPlanet.

Juridiske forhold

Disse salgstermene er overvåket og tolket med henhold til lover i Danmark. Brukere gir spesifikt samtykke til personlig jurisdiksjon i Danmark vedrørende eventuelle uenigheter mellom deg og MovieStarPlanet ut i fra disse salgsbetingelsene eller vedrørende temaet herav. MovieStarPlanet og Brukere er enige om at stedet for enhver uenighet mellom partene som oppstår ut i fra salgsbetingelsene eller vedrørende temaet herav, vil foregå i retten i København.

Kontakt informasjon


MSP EMEA ApS
Amagerfaelledvej 56, 1 (andre etasje)
2300 København S
Danmark
Selskapets registreringsnummer:36 54 80 61