Betingelser og vilkår

Treder i kraft: April 01 2015

Avtale

Dissebetingelsene og vilkårene er en avtale mellom deg som bruker og MovieStarPlanet Group of Games. Ved å akseptere disse betingelsene og vilkårene samtykker brukeren også å følge alle reglene på MovieStarPlanet, Boonie Planet og RoboBlast Planet sine nettsider, som fremfor alt betyr at man skal være snill og respektfull til andre brukere. Vi reserverer oss retten til å modifisere disse betingelsene og vilkårene ved ethvert gitt tidspunkt. Brukere vil få beskjed om det er noen endringer via en beskjed postet på MovieStarPlanets nettside. Om individer fortsetter å bruke MovieStarPlanets nettside etter den effektive datoen av modifiserte betingelser og vilkår vil denne bruken konstituere et samtykke til slike modifiseringer. 

Foreldredeltagelse på MovieStarPlanet

MovieStarPlanet er en webside primært for de mellom 8-15 år. MovieStarPlanet godtar ikke voksen deltagelse (de over 18 år) som følge av vår sikkerhets policy. Voksne som ikke møter følgende kriterier, har ikke tillatelse til å delta på MovieStarPlanet. En voksen kan delta dersom det er under følgende omstendigheter:

 • Foreldre/værge som følger med på eller hjelper barnets bruk på siden.
 • Lov opprettholdere, journalister, NGO's eller andre yrker som ønsker tilgang på siden for læring, lovopprettholdelse og forskning. Godkjennelse for tilgang (inkludert dato og tid for deltagelse) behøves fra MovieStarPlanets sjef for sikkerhet ved å sende en email til safety@moviestarplanet.com

MovieStarPlanet forebeholder retten til å blokkere enhver voksen som befinner seg på siden som ikke oppfyller nevnte kriterier. Refunderinger vil kun gjennomføres dersom brukeren ikke har brutt spillets regler

Rettigheter til MovieStarPlanet's materiale

Nettsiden MovieStarPlanet er eid av MovieStarPlanet. MovieStarPlanets nettside er kun for individuell, ikke-overførbar, underholdningsmessig bruk. Om man samtykker i vår sides betingelser og vilkår gir vi brukere en personlig, ikke-eksklusiv, ikke-overføbar rettighet og lisens. Dette gjør det mulig for brukeren å gå inn og spille MovieStarPlanet.

Alle rettigheter og innhold på MovieStarPlanet nettside er reservert MovieStarPlanet. Individer er ikke tillatt å bruke noe av MovieStarPlanets materiale, slik som movie stars, movie star klær og gjenstander, logoer, ikoner, bakgrunn og bakgrunnsmusikk etc. for kommersiell bruk utenfor MovieStarPlanet nettside. Dette betyr at brukere ikke må kopiere, distribuere, selge, publisere eller på annen måte resirkulere MovieStarPlanets materiale til en tredjepart uten skriftlig godkjennelse fra MovieStarPlanet. Individer må ikke endre, tilbakestille eller erstatte materiale funnet på nettsiden, enten i sin helhet eller deler av den.  

Brukergenererte Filmer og andre materiale

Ved å godta betingelsene og vilkårene på nettsiden gir brukerne MovieStarPlanet rettigheter (uten spesiell kompensasjon) til å publisere bruker-genererte filmer og materiale for en ubegrenset tidsperiode gjennom verdenen på internett, TV eller andre medium. Brukere gir dog MovieStarPlanet rettigheten til å bruke, kopiere, presentere, reprodusere, fremvise, redigere, integrere, skape avledende verk fra lisens så vel som å distribuere filmene og materialet, for både kommersielle og ikke-kommersiell bruk. 

Avstenging og kansellering av medlemskap        

MovieStarPlanet har retten til å kansellere brukermedlemsskaper og lukke bruker kontoer om der er brudd på denne avtalen eller reglene på MovieStarPlanets nettside, eller om en konto ikke har blitt benyttet i fire måneder. 

Regler for MovieStarPlanet

 1. Ikke del ditt passord eller spør andre brukere etter deres passord. MovieStarPlanet spør aldri brukere etter deres passord og brukere bør aldri skrive deres passord i forum, enten i spillet eller utenfor nettsiden.
 2. Ikke gi brukere detaljer eller lov gratis VIP medlemskap eller StarCoins. Ingen kan gi deg gratis VIP medlemskap eller StarCoins.
 3. Ikke avslør personlig informasjon (slik som virkelig navn, email, telefon nummer, alder, adresse, navn på din skole, eller navn på Facebook, Skype, MSN erc.)
 4. Ikke skriv ting som er seksuelt oppfordrende eller rasistisk.
 5. Ikke velg et brukernavn som referer til kjønnsproblemer eller seksualitet, og ikke bruk ditt virkelige navn som brukernavn.
 6. Ikke mobb eller plag andre brukere eller mase på de for gjenstander.
 7. Ikke bruk ufint språk. Upassende oppførsel er ikke tillatt.
 8. Ikke lat som om du er en ansatt/moderator på MSP. En virkelig moderator kan bli identifisert med et moderatorskilt, som vil være fremvist hele tiden.
 9. Ikke bryt noen copyrightlover.
 10. Ikke send kjedebrev. Ikke kopier/lim inn kjedebrev.
 11. Ikke prat om hvordan man kan jukse og ikke bruk juksekoder i spillets progresjon.
 12. Ikke stjel eller lur til deg gjenstander fra andre brukere. Vi sletter brukere som stjeler. 

Brukere som blir rapportert med grunnlag, vil bli gitt advarsel, eller deres profil kan bli slettet dersom de fornærmer andre brukere eller på andre måter misbruker MovieStarPlanet eller MovieStarPlanets brukere.

Links

Nettsidene MovieStarPlanets Group of Games kan sørge for, og brukere kan inkludere linker til andre nettsider eller kilder i spillets beskjeder. MovieStarPlanet er ikke ansvarlig for sikkerheten på eksterne sider eller ressurser, og påtegner seg ikke ansvarlige for noe innhold, reklame, produkter eller andre materialer på eller tilgjengelig på slike sider eller ressurser. MovieStarPlanet er ikke ansvarlig enten direkte eller indirekte for noen skade eller tap som har skjedd ved eller i kontakt med bruk av, manglende bruk til å bruke eller ha tillitt på noen som privacy policy, innhold, goder eller serviser tilgjengelig på eksterne sider eller ressurser.

Foreta kjøp/kjøp på nettsiden

Er brukerne under 18 år eller ikke betaler sine egne regninger må det være tillatelse fra enten forelder, verge eller kortets eier før man gjør et kjøp på MovieStarPlanets nettside. Om et uautorisert kjøp er gjort på MovieStarPlanets Group of Games - uansett betalingsmetode - vil brukeren bli slettet permanent. I tillegg, om en bruker ikke følger Betingelser & Vilkår vil brukeren bli slettet og StarCoins eller andre virtuelle goder tilknyttet profilen vil forsvinne. Vennligst bemerk at dette også er tilfelle om en bruker sletter sin egen MovieStarPlanet, Boonie Planet eller RoboBlast Planet konto. 

Salgsbetingelser

Når du kjøper VIP medlemskap, får du muligheten til å kjøpe spesielle VIP klær, gjenstander, animasjoner og lignende i spillene, innenfor den perioden medlemskapet dekker. VIP medlemskap og StarCoins overføres så snart betalingen er gjennomført, og MovieStarPlanet er varslet av vår betalingsleverandør. Alle priser på MovieStarPlanet Group of Games inkluderer MVA og kan endres uten varsel.

StarCoins eller andre spille valutaer, enten de er kjøpt eller opptjent, kan kun bli benyttet til å kjøpe virtuelle goder på MovieStarPlanet Group of Games sine nettsider.  

Spille valutaen kan ikke overføres til andre brukere og har ingen pengeverdi. Derfor kan brukere ikke innløse eller få refundering for ubrukte StarCoins eller annen valuta på MovieStarPlanet Group of Games.

Ved å samtykke på betingelsene og vilkårene godtar brukere at MovieStarPlanet Group of Games har rettigheten til å modifisere MovieStarPlanet, Boonie Planet og RoboBlast Planet sine nettsider og alle aspekter av karakterene, gjenstander, poenger og spillets valuta. MovieStarPlanet gjør endringer på MovieStarPlanets nettside på en regelmessig basis. Brukere anerkjenner at MovieStarPlanet kan og vil, i diskresjon, modifisere innhold, funksjoner eller tilgjengelighet til ethvert element av MovieStarPlanet Group of Games sine nettsider eller noen virtuelle goder. Virtuelle goder representerer en begrenset lisensrettighet beskyttet av disse betingelser og vilkår og er ikke innløsbare for noen pengesum eller verdi fra MovieStarPlanet til enhver tid.

Kredittkort sikkerhet

MovieStarPlanet har en tredjeparts betalingsleverandør, og vi lagrer ingen informasjon om kreditt kort eller bankkonto. All informasjon angående kreditt kort og bankkonto er lagret av betalingsleverandør i et kryptert datasenter med høy sikkerhet. All sensitiv informasjon som lagres av betalingsleverandøren er i samsvar med kravene som stilles av Data Protection Act, og pålegges fullt ut alle internasjonale sikkerhetsstandarder.

Tilbakebetalinger

Dersom du kjøper tjenester (inkludert kjøp av VIP-medlemsskap, StarCoins og virtuelle goder), mister du rettighetene til tilbakebetaling som du normalt ville hatt når tjenester er gjort tilgjengelig for deg. Vi kan gjøre diskre` unntak. Dersom du har en uenighet angående en betaling, kan du kontakte MovieStarPlanet ved å bruke kontaktinformasjonen som finnes nederst på denne siden.

Policy for gjentagende overtredelse

Vi respekterer den intellektuelle eierrettigheten av andre og forutsetter at folk gjør det samme mot MovieStarPlanet Group of Games sine nettsider. MovieStarPlanet Group of Games har tilegnet seg og implantert en policy som respekterer copyrightlov som sørger for sletting av brukere på MovieStarPlanet Group of Games om de gjentagende overtrer reglene. MovieStarPlanet kan slette tilgang til brukere som gjentatte ganger har postet materiale på MovieStarPlanets nettside som er eid av andre personer uten å ha hatt nødvendige rettigheter eller tillatelse. 

Annet

Dersom du ikke er 18 år gammel eller betaler dine egne regninger, må du få tillatelse fra dine foreldre, personen som betaler dine regninger, eller kortets eier før du kjøper noe på MovieStarPlanet. Dersom du gjør en uautorisert betaling på MovieStarPlanet - uansett betalingsmetode - vil din konto bli slettet for godt! Dette gjelder også dersom du ikke følger MovieStarPlanets Betingelser og Vilkår, og du vil miste spillets valuta og virtuelle goder din profil hadde. Dersom du sletter din egen MovieStarPlanet konto, mister du den valuta du eventuelt etterlater i spillet.

Juridiske forhold

Disse salgstermene er overvåket og tolket med henhold til lover i Danmark. Du gir spesifikt samtykke til personlig jurisdiksjon i Danmark vedrørende eventuelle uenigheter mellom deg og MSP EMEA ApS. (MovieStarPlanet Group of Games) ut i fra disse salgsbetingelsene eller vedrørende temaet herav. Partene av disse salgsbetingelsene er enige om at stedet for enhver uenighet mellom partene som oppstår ut i fra salgsbetingelsene eller vedrørende temaet herav, vil foregå i en rettssal i Danmark.

Kontakt informasjon


Vennligst legg merke til at vi flytter våre salgsselskaper fra Luxemburg til Danmark. Så fra og med 1 Mai vil vår kontraktpartner være:


MSP EMEA ApS
Amagerfaelledvej 56, 1 (andre etasje)
2300 København S
Danmark
Selskapets registreringsnummer:36 54 80 61

Dette er en administrativ endring og ikke noe som vil påvirke deg som kunde hos oss.